Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑρτέτα: «Ο Τζόλης θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»

Αρτέτα: «Ο Τζόλης θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»

Ο Μικέλ Αρτέτα επιβεβαίωσε πως ο Χρήστος Τζόλης αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές εβδομάδες.

Την απουσία του Χρήστου Τζόλη για τις επόμενες εβδομάδες επιβεβαίωσε ο Μικέλ Αρτέτα, αποκαλύπτοντας πως ο Έλληνας εξτρέμ ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Ο τραυματισμός του διεθνούς άσου προκάλεσε ανησυχία τόσο στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας όσο και στην Άρσεναλ, με τον προπονητή του να αναφέρεται στην κατάστασή του ενόψει της αναμέτρησης με τη Λιντς για την 6η αγωνιστική της Premier League.

«Ο Τζόλης ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες. Δεν είναι διαθέσιμος (σ.σ για τον αγώνα με τη Λιντς)», είπε αναλυτικά.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ