aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑρτέτα για Βενγκέρ: «Μακάρι να τον έχουμε πιο κοντά μας...»!

Αρτέτα για Βενγκέρ: «Μακάρι να τον έχουμε πιο κοντά μας…»!

Ο Βενγκέρ έπειτα από 22 χρόνια στην άκρη του πάγκου του λονδρέζικου κλαμπ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2018, αποφασίζοντας να σταματήσει να προκαλεί τον διχασμό στον κόσμο της ομάδας, σε ένα κλίμα που ήταν… πολεμικό στον τελευταίο καιρό της δικής του θητείας.

Έπειτα από μια τριετία και με τον Αλσατό να μην έχει αποκλείσει σε καμία στιγμή τις ανατροπές της ζωής, ο Μικέλ Αρτέτα ανέφερε ότι μια πιθανή επαναφορά του Βενγκέρ μόνο καλό θα κάνει στους «κανονιέρηδες».

«Μακάρι να τον έχουμε πιο κοντά μας, γιατί μπορεί να εμπνεύσει με την εμπειρία του και τον σεβασμό που τρέφουν όλοι προς εκείνον στην ομάδα. Είναι μια παρουσία την οποία θαυμάζουν στον σύλλογο.

Όλοι αντιλαμβάνονται πόσα έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω από τώρα για τον ρόλο που θα μπορούσε να έχει, αλλά θα ήθελα να έχουμε μια πολύ πιο στενή επαφή και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ» ήταν τα λόγια του Ισπανού κόουτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ