aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΆρσεναλ: Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με Τέρνερ – Αποχωρεί ο Λένο

Άρσεναλ: Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με Τέρνερ – Αποχωρεί ο Λένο

Τις τελευταίες του ημέρες στο Βόρειο Λονδίνο φαίνεται πως διανύει ο Μπερντ Λένο, με τον Γερμανό γκολκίπερ να μην μπορεί να συμβιβαστεί περαιτέρω με την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα στην Άρσεναλ και τον Μικέλ Αρτέτα να το αντιλαμβάνεται πλήρως.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το γεγονός πως ο Λένο δεν βρισκόταν στην αποστολή της Άρσεναλ για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ λόγω τραυματισμού, αλλά όπως όλα δείχνουν ο αποκλεισμός του σχετίζεται με την επιθυμία αποχώρησής του.

Την ίδια ώρα, ο Ματ Τέρνερ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των Λονδρέζων για την διαδοχή του Λένο, με τον 27άχρονο Αμερικανό τερματοφύλακα να μοιάζει πιθανό να μετακομίσει για πρώτη φορά εκτός της χώρας του, όντας από το 2013 και έπειτα εκεί.

Η Άρσεναλ τον θέλει, ο ίδιος βλέπει θετικά την εν λόγω προοπτική και πλέον οι δύο πλευρές (με την New England Revolution, την ομάδα του) περνούν στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων, με την πιο πιθανή κατάληξη να είναι η συμφωνία. Αυτομάτως, ο Λένο θα αποχωρήσει μετά από τέσσερα χρόνια και εξαιρετική εν γένει παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ