aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Άρσεναλ: «Ψάχνεται» για ανταλλαγή Σάντσες – Ντράξλερ

Άρσεναλ: «Ψάχνεται» για ανταλλαγή Σάντσες – Ντράξλερ

Η παραμονή του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ θεωρείται σχεδόν απίθανη, αφού ο Χιλιανός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Έτσι, στην ομάδα του Λονδίνου προσπαθούν να βρουν μια λύση, ούτως ώστε να μην χάσουν τον παίκτη χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.

Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον 28χρονο επιθετικό είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, και σύμφωνα με την «Dailystar», η Άρσεναλ επιθυμεί μια μεταξύ τους συμφωνία τον Ιανουάριο, αν αυτή περιλαμβάνει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Γιούλιαν Ντράξλερ. Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, πιστεύει πως ο Γερμανός μέσος ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του και μάλιστα έχει προσπαθήσει να τον πάρει στην ομάδα του αρκετές φορές.

Βέβαια, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν «παίζει» μόνη της για τον Σάντσες, αφού και η Μάντσεστερ Σίτι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα ελπίζουν πως αυτή τη φορά οι διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ θα λήξουν με θετικό τρόπο, αφού και το καλοκαίρι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την μεταγραφή του Χιλιανού έναντι 68 εκατ. ευρώ, όμως το deal χάλασε, καθώς οι «κανονιέρηδες» δεν βρήκαν έγκαιρα τον αντικαταστάτη του παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ