aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΆρσεναλ: Πάει για το «μπαμ» με Στέρλινγκ!

Άρσεναλ: Πάει για το «μπαμ» με Στέρλινγκ!

Τον Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι θέλει να αρπάξει η ομάδα του Αρτέτα. Οι πολίτες έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτηση του Uefa Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους και πλέον κοιτάζουν την επόμενη ημέρα.

Σε αυτή εκτός από τον Σέρχιο Αγκουέρο που βρίσκεται ήδη στον δρόμο για τη Βαρκελώνη, δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται και ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Άγγλος επιθετικός είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα. Αυτό όμως δεν φαίνεται πως εμποδίζει την Άρσεναλ από το να ψάξει το κόλπο γκρόσο για την απόκτηση του!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», ο Γκουαρντιόλα δεν θεωρεί ότι ο Στέρλινγκ είναι πλέον απαραίτητος και δεν έχει πρόβλημα να παραχωρηθεί, με την Αρσεναλ να έχει κάνει ήδη πρόταση 85 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του!

Ο Στέρλινγκ έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μίκελ Αρτέτα, από τα χρόνια που ο Ισπανός κόουτς ήταν βοηθός του Γκουαρντιόλα στη Σίτι, και εξετάζει την πρόταση της ομάδας του Λονδίνου, η οποία του έχει καταθέσει «χρυσή» πρόταση για να φορέσει τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ