aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρσεναλ: Ο Οζίλ μένει και εκτός της 25άδας στο πρωτάθλημα!

Άρσεναλ: Ο Οζίλ μένει και εκτός της 25άδας στο πρωτάθλημα!

Ξένο σώμα και με την… βούλα στην Άρσεναλ ο Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε εκτός της λίστας των Κανονιέρηδων στο Europa League, μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αναμένεται να μείνει εκτός και από την 25άδα για την Premier League, την οποία ο λονδρέζικος σύλλογος θα δηλώσει την Τρίτη (20/10).

Ο προπονητής Μίκελ Αρτέτα δεν εγγυήθηκε ποτέ στον Οζίλ ότι θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και ετοιμάζεται να τον αφήσει στο «ψυγείο», παρ’ ότι ο 32χρονος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Άρσεναλ μαζί με τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Οζίλ, ο οποίος πήρε πρόσφατα ένα τεράστιο μπόνους αφοσίωσης (!) και απέρριψε δελεαστική πρόταση της Αλ Νασρ, βγάζει περί τις 350 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα (385 χιλιάδες ευρώ). Με απλά μαθηματικά, δηλαδή, βγάζει: 18 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο (19,8 εκατ. ευρώ), 1,5 εκατομμύριο τον μήνα (1,6 εκατ. ευρώ), 50 χιλιάδες την ημέρα (55 χιλιάδες ευρώ) και 2.083 την ώρα (2.292 ευρώ)!

Οι… αθεόφοβοι της εφημερίδας «Sun», μάλιστα, έχουν μετρητή που καταγράφει τις ημέρες που έχουν περάσει από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Οζίλ σε επίσημο αγώνα με την Άρσεναλ (7 Μαρτίου κόντρα στην Γουέστ Χαμ): 222 ημέρες και… συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

Οι σύλλογοι της Premier League δικαιούνται να δηλώσουν 17 μη γηγενείς ποδοσφαιριστές και η Άρσεναλ έχει ήδη 19, όπερ σημαίνει ότι ο Οζίλ πιθανότατα θα υποχρεωθεί να παίζει με την Κ23. Κάτι που, δυστυχώς, ενδέχεται να ισχύσει και για τον Σωκράτη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ