aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑρσεναλ: Με την πλάτη στον τοίχο ο Αρτέτα, φαβορί ο Κόντε για τον πάγκο των...

Αρσεναλ: Με την πλάτη στον τοίχο ο Αρτέτα, φαβορί ο Κόντε για τον πάγκο των «κανονιέρηδων»

Ο Μικέλ Αρτέτα αν δεν καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της Άρσεναλ στα επόμενα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, τότε θα οδηγηθεί στην απόλυση, με τον Αντόνιο Κόντε να φαντάζει φαβορί για την αντικατάσταση του.

Το μέλλον του 39χρονου Ισπανού τεχνικού στην Άρσεναλ μοιάζει αβέβαιο, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του βρίσκεται χωρίς βαθμούς στη βαθμολογία της Premier League.

Εκτός από αυτό ο Μικέλ Αρτέτα μετράει πλέον 20 ήττες σε 60 παιχνίδια ως προπονητής της Άρσεναλ και οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» ζητάνε την άμεση αποχώρησή του.

Σύμφωνα, όμως με τα όσα αναφέρει η «Telegraph», η διοίκηση της Άρσεναλ θα δώσει προθεσμία στον Αρτέτα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν.

Βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι σε περίπτωση που οι «κανονιέρηδες» δεν δείξουν θετικά στοιχεία και δεν πάρουν θετικά αποτελέσματα στα επόμενα πέντε παιχνίδια κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Νόριτς Μπέρνλι, Τότεναμ και Μπράιτον τότε ο νεαρός προπονητής θα δει την πόρτα της εξόδου.

Η βρετανική εφημερίδα προσθέτει ότι ο Αντόνιο Κόντε θα είναι η πρώτη επιλογή του συλλόγου να αντικαταστήσει τον Αρτέτα. Ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε από την Ίντερ αυτό το καλοκαίρι μετά την κατάκτηση της Serie A.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ