aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρσεναλ με συνταγή… Μουρίνιο! (video)

Άρσεναλ με συνταγή… Μουρίνιο! (video)

«Κλοπή» που θύμισε ομάδες του Ζοσέ Μουρίνιο από την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» σκόραραν στην μοναδική τους φάση κόντρα στη Γιουνάιτεντ στο 89’ (1-1) και πήραν ανέλπιστο βαθμό στο Ολντ Τράφορντ.

Άρσεναλ με συνταγή… Ζοσέ Μουρίνιο. Οι «κανονιέρηδες» είχαν κάκιστη απόδοση, έπαιξαν αρκετά κλειστά και κατάφεραν να σκοράρουν στην μοναδική τους ευκαιρία κόντρα στη Γιουνάιτεντ στο 89ο λεπτό, «κλέβοντας» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο Ολντ Τράφορντ. Ο Μάτα είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους έπειτα από ωραία συνεργασία, με τον Ζιρού να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο φινάλε!

Η Γιουνάιτεντ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα του ματς. Είχε κλείσει την Άρσεναλ στο δικό της μισό, με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση με την ταχύτατη μεσοεπιθετική γραμμή που διαθέτει. Μόλις στο 4’ η Μάντσεστερ απείλησε με τον καλύτερό της παίκτη στο παιχνίδι, τον Χουάν Μάτα, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Στο 37’, ο ίδιος παίκτης έκανε το διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής με τον Τσεχ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Αντρέ Μάρινερ είχε αρνηθεί πέναλτι υπέρ της Γιουνάιτεντ, όταν ο Μονρεάλ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βαλένσια. Στο 41’ δε, ο Τσεχ είπε εκ νέου «όχι» στην αντίπαλό του, αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Μαρσιάλ.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του ματς και εν τέλει κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 69ο λεπτό. Ο Πογκμπά έδωσε στον Ερέρα, αυτός έκανε ωραίο γύρισμα στην περιοχή και ο Μάτα που ερχόταν σαν τρέιλερ, νίκησε τον Τσεχ, γράφοντας το 1-0. Στο 80’, η Γιουνάιτεντ λίγο έλειψε να «κλειδώσει» το τρίποντο αλλά η κεφαλιά του Ρόχο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Και αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ… πάγωσαν το «Ολντ Τράφορντ» στην μοναδική τους ευκαιρία στο ματς. Ο Τσάμπερλεϊν έκανε ωραία προσπάθεια και γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, ο Ζιρού πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ