aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΆρσεναλ: Ένα βήμα πριν ανανεώσει ο Σάκα

Άρσεναλ: Ένα βήμα πριν ανανεώσει ο Σάκα

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση ανανέωσης του Μπουκάγιο Σάκα με την Άρσεναλ καθώς η νέα πρόταση των «κανονιέρηδων» φαίνεται να καλύπτει τα θέλω του Άγγλου.

Με τον Σάκα να μένει ελεύθερος για τους μνηστήρες του το 2024, η ομάδα του Αρτέτα προσπαθεί να τρέξει τις διαδικασίες ανανέωσής του. Η πρόταση στον 21χρονο εξτρέμ σύμφωνα με το TalkSport ανέρχεται στα 300.000 ευρώ την εβδομάδα και θα έχει διάρκεια έως το 2028. Μάλιστα η συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών καθώς έχει ήδη δημιουργηθεί το βίντεο της ομάδας για την επέκταση συμβολαίου του.

Ο Σάκα έχει γίνει πόλος έλξης από πολλούς συλλόγους και εντός Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι να τον έχει στα ραντάρ της αν τελικά δεν ανανεώσει. Η συνεισφορά του στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος φέτος είναι καταλυτική, αφού σε 35 παρουσίες μετρά 13 γκολ και 11 ασίστ, όντας ο μόνος παίκτης της ομάδας με διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ.

Το 2020 εκτός της κατάκτησης του FA Cup ήταν ο νεότερος ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές, χάνοντας μόλις μία αναμέτρηση. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς με την αγοραστική του αξία να ανέρχεται ήδη στα 110.000.000 σύμφωνα με το transfermarkt.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ