aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑποθέωσε τον Αγουέρο ο Γκουαρδιόλα: «Κατέκτησε την Αγγλία»

Αποθέωσε τον Αγουέρο ο Γκουαρδιόλα: «Κατέκτησε την Αγγλία»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνέκρινε τον Σέρχιο Αγουέρο με τους μεγάλους της Αργεντινής, Ντιέγο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι, μετά την αποχώρηση του 33χρονου επιθετικού από την ενεργό δράση, λόγω καρδιακής πάθησης.

Ο πρώην επιθετικός της Σίτι, σημείωσε περισσότερα από 400 γκολ κατά την διάρκεια της 18χρονης καριέρας του και έπαιξε επίσης για την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Ιντεπεντιέντε ενώ είχε 101 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής.

«Ο Μαραντόνα κατέκτησε την Ιταλία, ο Μέσι την Ισπανία και ο Αγουέρο την Αγγλία, οι αριθμοί του μιλούν από μόνοι τους», είπε ο Γκουαρντιόλα στο ESPN Argentina.

Επίσης, οι πρώην συμπαίκτες του Αγουέρο στη Σίτι, Βενσάν Κομπανί και Νταβίντ Σίλβα, αποθέωσαν τον Αργεντινό για τα κατορθώματά του.

«Ένας εξαιρετικός επιθετικός αποσύρθηκε από το παιχνίδι, αλλά και ένας σπουδαίος συμπαίκτης, φίλος και μοναδική προσωπικότητα. Ευχαριστώ και σεβασμό σε ένα αυθεντικό φαινόμενο της Σίτι. Δεν σου εύχομαι παρά τα καλύτερα», είπε ο Κομπανί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ