aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑπορρίφθηκε πρόταση τριών δισεκατομμυρίων ευρώ για την εξαγορά της Τότεναμ

Απορρίφθηκε πρόταση τριών δισεκατομμυρίων ευρώ για την εξαγορά της Τότεναμ

Η αμερικανική εταιρεία LAMF Global Ventures με έδρα το Λος Άντζελες ψάχνεται για την αγορά μιας ομάδας της ευρωπαϊκής ελίτ και σύμφωνα με την «Daily Record» κατέθεσε πρόταση ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση της Τότεναμ, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Ο πρόεδρος της συγκεκριμένης εταιρείας, που ειδικεύεται στις αγορές ειδικού σκοπού, είναι ο Τζεφρέι Σόρος, ανιψιός του γνωστού πολυεκατομυριούχου Τζορτζ Σόρος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το συγκεκριμένο fund είχε βάλει εδώ και καιρό τα «σπιρούνια» στο μάτι, ωστόσο η προσφορά που κατέθεσαν έπεσε στο κενό.

Ο νυν ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Τζο Λιούις, είναι ανοικτός σε επενδύσεις πάνω στον σύλλογο, όχι όμως στην παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του. Ενδεικτικό είναι ότι πρόσφατα έκανε μια ξενάγηση με επιχειρηματία από τη Σιγκαπούρη στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με γνώμονα τις περαιτέρω επενδύσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ