aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑπολαυστικές στιγμές της 6ετίας του Κλοπ: Γέλια και ατάκες που έμειναν! (vid)

Απολαυστικές στιγμές της 6ετίας του Κλοπ: Γέλια και ατάκες που έμειναν! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ συμπληρώνει 6 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Λίβερπουλ, έκανε την ομάδα ξανά μια από τις πιο ισχυρές του αγγλικού ποδοσφαίρου, πανηγύρισε τίτλους και η περσόνα του είναι τέτοια που έχει χαρίσει τρομερές στιγμές on camera!

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που όταν έχει όρεξη – ή ακόμα κι όταν δεν έχει – καταφέρει να γίνει viral. Με μια του ατάκα, με ένα στιγμιαίο γέλιο το οποίο δεν καταφέρνει να συγκρατήσει ή με την αφοπλιστική ειλικρίνεια των σκέψεών του.

Ασφαλώς, είναι δεκάδες οι στιγμές που έχει απασχολήσει τα Media και έχει κάνει τους οπαδούς να βλέπουν ξανά και ξανά τα βίντεο με τις αστείες στιγμές του ή τους τρελούς πανηγυρισμούς. Τα στοιχεία, δηλαδή, που «κούμπωσαν» στη Λίβερπουλ και αυτός ο άνθρωπος έγινε πλέον μια από τις πιο σημαντικές μορφές στα χρονικά του συλλόγου.

Η 8η του Οκτώβρη του 2015 θα μείνει για πάντα στο μυαλό του Kloppo, αφού ήταν η μέρα που έδωσε την υπόσχεση να μετατρέψει τους αμφισβητίες σε πιστούς ακόλουθους της Λίβερπουλ και το έχει καταφέρει με απίστευτο τρόπο.

Και επειδή πέρα από τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει δεν ξεχνάει ν’ απολαμβάνει τις στιγμές και να γελάει πολύ, το παρακάτω βίντεο θα φτιάξει τη μέρα όλων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ