aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑποκαρδιωτική Γιουνάιτεντ, γκέλαρε και με τη Σαουθάμπτον (vid)

Αποκαρδιωτική Γιουνάιτεντ, γκέλαρε και με τη Σαουθάμπτον (vid)

Από το κακό στο χειρότερο… Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέπεσε σε μία ακόμα γκέλα, αφού έμεινε στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον στο «Ολντ Τράφορντ» και υποχρεώθηκε σε 2η διαδοχική ισοπαλία με μικρομεσαία αντίπαλο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» συμπλήρωσαν 5 αγώνες πρωταθλήματος δίχως ήττα (2-3-0), ωστόσο έχασαν σημαντικό έδαφος στην κούρσα για την τετράδα.

Το μόνο θετικό για τη Γιουνάιτεντ είναι ότι συνέχισε την παράδοση που τη θέλει να μην χάνει από τους «αγίους» (5-7-0 πλέον).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 7’, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αστόχησε σε κενή εστία και διεύρυνε το σερί… δυστοκίας του στα 6 παιχνίδια.

Ό,τι δεν κατάφερε ο CR7, το πέτυχε ο Σάντσο στο 21’, με τον 21χρονο εξτρέμ να ανοίγει το σκορ από κοντά μετά από ασίστ του Ράσφορντ.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μέρος και ανταπέδωσαν στο 48’ με εξαιρετικό πλασέ του Άνταμς, που νίκησε τον Ντε Χέα και ισοφάρισε σε 1-1.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Ράνγκνικ πίεσε για να φτάσει στο 2-1, ωστόσο δεν είχε τον τρόπο να βρει 2ο τέρμα, με σημαντικότερη ευκαιρία την κεφαλιά του Μαγκουάιρ στο 93’.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ