aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑπογοητευμένος ο Ρονάλντο, στην Αγγλία ο Μέντες για το μέλλον του

Απογοητευμένος ο Ρονάλντο, στην Αγγλία ο Μέντες για το μέλλον του

Τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από το Ολντ Τράφορντ δεν λένε να φύγουν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο τόσο αγωνιστικά, όσο και εσωτερικά, αφού σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα η κρίση στα αποδυτήρια των Κόκκινων Διαβόλων είναι μεγάλη.

Ο Ραλφ Ρανγκνικ φαίνεται πως δεν έχει μπορέσει να επαναφέρει την αρμονία και την ενότητα στις τάξεις της ομάδας, ενώ από την άλλη και τα αρνητικά αποτελέσματα δεν βοηθούν το έργο του. Μάλιστα, ρεπορτάζ αναφέρει ότι 17 παίκτες της Γιουνάιτεντ είναι δυσαρεστημένοι και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι επίσης απογοητευμένος από τη γενική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, ενώ δεν είναι ικανοποιημένος ούτε με το στυλ παιχνιδιού του Γερμανού κόουτς.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον γνωστό μάνατζερ και εκπρόσωπο του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες, να ταξιδέψει στην Αγγλία, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τον 36χρονο το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ. Η ανησυχία είναι αυξημένη, με τον Ρονάλντο να βλέπει ότι η ονειρική επιστροφή στο Ολντ Τράφορντ μπορεί τελικά να καταλήξει σε καταστροφή.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ: «Ο Ρονάλντο ανησυχεί πολύ για το τι συμβαίνει στη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα δέχεται πολλές κριτικές και ξέρει ότι θεωρείται ένας από τους ηγέτες. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και αισθάνεται πολύ πιεσμένος.

Θέλει απεγνωσμένα η μετακίνησή του στη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη, αλλά αρχίζει να αναγνωρίζει ότι η κατάκτηση τροπαίων με το σημερινό στήσιμο της ομάδας θα μπορούσε να είναι πραγματικός αγώνας. Ο Ζόρζε ήρθε να τον δει και πέρασαν χρόνο μαζί, μιλώντας για το πώς πάνε τα πράγματα, ποια πιστεύουν ότι είναι τα προβλήματα, πώς θα μπορούσαν να λυθούν και ποιες μπορεί να είναι οι λύσεις. Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ