aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Φερναντίνιο από την Μάντσεστερ Σίτι

Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Φερναντίνιο από την Μάντσεστερ Σίτι

Αποφασισμένος να τελειώσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι ο Φερναντίνιο, καθώς φαίνεται πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη Βραζιλία.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι από το 2013, ωστόσο ο ατζέντης του τόνισε πως ενδέχεται στο τέλος της φετινής σεζόν να αποχαιρετήσει τους «Πολίτες», ώστε να επιστρέψει στη Βραζιλία και στην ομάδα, που τον ανέδειξε, την Ατλέτικο Παραναένσε.

«Εχω ήδη πολλές προτάσεις, αλλά ο Φερναντίνιο θ’ αποφασίσει στο τέλος της σεζόν. Πιστεύω πως έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στη Βραζιλία και να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ατλέτικο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μάνατζερ του Φερναντίνιο.

Με την Σίτι ο Φερναντίνιο κατάφερε να γράψει ξεχωριστή ιστορία καθώς κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας (2014, 2018, 2019), ένα Κύπελλο (2019) πέντε Λιγκ Καπ (2014, 2016, 2018, 2019, 2020) αλλά κι ένα Σούπερ Καπ Αγγλίας το 2019.

Επιθυμία του είναι να πει «αντίο» στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε κατακτώντας το φετινό τρόπαιο του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ