aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Αποχαιρετάει» την Μπάγερν ο Γκέτσε

«Αποχαιρετάει» την Μπάγερν ο Γκέτσε

Την απόφασή του να φύγει από τη Μπάγερν και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του στην εθνική Γερμανίας ο Μάριο Γκέτσε. Ο 24χρονος μέσος είχε σκεφτεί αρκετές φορές το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του.

Η επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο, τον έκανε να σκέφτεται τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με πιθανούς προορισμούς την Ντόρτμουντ ή την Τότεναμ.

Στη Βεστφαλία τον γνωρίζουν καλά και θα ήθελαν την επιστροφή του Γερμανού διεθνή, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Γερμανίας με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Στην Αγγλία, γράφεται ότι ο Γκέτσε έχει ήδη μιλήσει με ανθρώπους της Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αφού θέλουν να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική τους γραμμή. Η περσινή καλή πορεία και η τρίτη θέση στην Premier League, έχει ανεβάσει τον πήχυ για τους Λονδρέζους, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την τελική απόφαση του παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ