aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑπό την άσπρη βούλα στο… +4 η Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Από την άσπρη βούλα στο… +4 η Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Παρότι ζορίστηκε, η Μάντσεστερ Σίτι έκαμψε την αντίσταση της Γουλβς, νικώντας την με 1-0 στο «Έτιχαντ» για την 16η αγωνιστική της Premier League και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη Λίβερπουλ, με παιχνίδι περισσότερο.

Μετά από ένα «φτωχό» πρώτο ημίχρονο, όπου η καλύτερη στιγμή των «σίτιζενς» καταγράφηκε στο 10’, με την προσπάθεια του Μπερνάρντο Σίλβα, η φάση που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα καταγράφηκε στις καθυστερήσεις του.

Εκεί όπου ο Ραούλ Χιμένες αντίκρυσε μέσα σε ένα λεπτό δύο φορές την κίτρινη κάρτα, αρχικά για φάουλ και ακολούθως για… παρεμπόδιση εκτέλεσής του, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο σε όλο το υπόλοιπο ματς…

Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ έκανε σαφώς περισσότερες φάσεις, ενώ κατάφερε να… βρει την άκρη χάρη σε πέναλτι που κέρδισε για χέρι του Ζοάο Μουτίνιο σε σέντρα του Μπερνάρντο Σίλβα στο 65ο λεπτό.

Πέναλτι που αμφισβήτησε έντονα η Γουλβς, επιβεβαίωσε ωστόσο το VAR και εκτέλεσε εύστοχα ο Στέρλινγκ, με τον Άγγλο εξτρέμ να φτάνει παράλληλα τα 100 γκολ στην καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ μέχρι την ήδη της αναμέτρησης, ωστόσο Γκρίλις, Σίλβα και Στέρλινγκ αποδείχτηκαν άστοχοι, με το 1-0 πάντως να… αρκεί για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (10/12)
Μπρέντφορντ-Γουότφορντ 2-1

(84′ Γιάνσον, 90’+5′ πέν. Εμπεούμο – 24′ Ντένις)
Σάββατο (11/12)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 1-0
(66′ πεν. Στέρλινγκ)
Άρσεναλ-Σαουθάμπτον (17:00)
Λίβερπουλ-Άστον Βίλα (17:00)
Τσέλσι-Λιντς (17:00)
Νόριτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή (12/12)
Λέστερ-Νιούκαστλ (16:00)
Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ (16:00)
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον (18:30)

*Η αναμέτρηση Μπράιτον-Τότεναμ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στους Λονδρέζους

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ