aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑπό την Άρσεναλ στην Ρόμα ο Μικιταριάν

Από την Άρσεναλ στην Ρόμα ο Μικιταριάν

Μία ακόμα μεταγραφή θα ολοκληρώσει η Ρόμα με την απόκτηση του Χένρικ Μικιταριάν με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ρώμη και αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αυτή θα είναι η τρίτη μεταγραφή που θα κάνει η ιταλική ομάδα από αγγλικούς συλλόγους. Ήδη, έχει αποκτήσει τον Ντάβιτε Τζαπακόστα από την Τσέλσι και τον Κρις Σμόλινγκ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αμφότερους ως δανεικούς.

Αυτή ίσως είναι η τελευταία κίνηση της Ρόμα σε ένα καλοκαίρι με πολλές αλλαγές, μετά την αποτυχημένη περσινή χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της θητείας στο Λονδίνο ο Χένρικ Μικιταριάν σημείωσε εννέα γκολ σε 56 αγώνες , κάνοντας την πιο πρόσφατη εμφάνιση ως αλλαγή εναντίον της Τότεναμ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου την Κυριακή.

Ο Αρμένιος μέσος είχε μετακομίσει στην Άρσεναλ τον Γενάρχη του 2018, ως μέρος του deal που έστειλε τον Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή η ανταλλαγή δεν είχε επιτυχημένο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες, καθώς και οι δυο, έφυγαν από τις ομάδες τους μόλις ενάμιση χρόνο από την απόκτηση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ