aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Από τη Λίβερπουλ, στην... ανανέωση με Λιόν

Από τη Λίβερπουλ, στην… ανανέωση με Λιόν

Ντρίμπλα ανανέωσης! Συνυφασμένο με τη Λιόν είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ναμπίλ Φεκίρ, ο οποίος βρέθηκε ένα βήμα πριν την μετακίνησή του στην «κόκκινη» όχθη του Μέρσεϊσαϊντ για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει η έγκριτη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», πρόθεση των «λιονέ» είναι να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον 25χρονο βιρτουόζο μέσο, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Ligue 1, Ζαν Μισέλ-Ολάς, σκοπεύει να προτείνει αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων της συμφωνίας, με σημαντική αύξηση μισθού στον τεχνίτη μεσοεπιθετικό, ώστε να τον πείσει να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη κάτοικος «Groupama Stadium».

Ο δημιουργικός χαφ των «γκον» -που στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας στο πρόσφατο Μουντιάλ- ήταν… χάρμα ιδέσθαι την περσινή σεζόν, έχοντας συνολικό απολογισμό 23 γκολ και 8 ασίστ σε 40 εμφανίσεις, ανεξαρτήτως διοργάνωσης με το γαλλικό κλαμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ