aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο CR7!

O Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε την 100ή νίκη του (σε 168 παιχνίδια) με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας. Άρχισε το παιχνίδι στον πάγκο, αλλά πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για να βοηθήσει στην ευρεία νίκη (7-0) επί της Ανδόρα, γιορτάζοντας το 102ο γκολ με την Πορτογαλία.

«Μπήκε και είχε τον απαραίτητο χρόνο. Πέρασε 19 μέρες χωρίς να παίζει, περιορισμένος και είναι αυτός που χρειάζεται περισσότερο να έχει ανταγωνιστικό ρυθμό. Ανήσυχος; Δεν ξέρω, αλλά φυσικά θέλει πάντα να σκοράρει», εξήγησε ο Φερνάντο Σάντος στο τέλος του αγώνα. Ο 35χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους, είναι πλέον μόλις επτά γκολ μακριά από το ρεκόρ του Ιρανού Αλί Νταεΐ, ο οποίος έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ στον κόσμο (109) με την εθνική ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το γκολ αυτό έφτασε συνολικά τα 746 στην καριέρα του, πιάνοντας στη σχετική κατάταξη τον Φέρεντς Πούσκας. «Συγχαρητήρια Κριστιάνο. Νικητής του πρώτου βραβείου “Πούσκας”, ισοφάρισες το ρεκόρ του θρύλου: 746 γκολ», ανέφερε στο twitter της η Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους έως το καλοκαίρι του 2022 και μολονότι τότε θα έχει συμπληρώσει τα 37 του χρόνια, έχει αποφασίσει να συνεχίζει ν’ αγωνίζεται. Σύμφωνα με το «Fox Sports», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους για να τον πείσει να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ»!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ κάνει λόγο και για συγκεκριμένη πρόταση που έχει ήδη στα χέρια του ο Ρονάλντο για το επόμενο καλοκαίρι. Η Γιουβέντους δείχνει θετική σε μία παραχώρησή του, καθώς αναζητά τρόπους να μειώσει τις ζημιές που έχει από την κρίση του κορωνοϊού. Ο διάσημος άσος έχει πει στο περιβάλλον του πως θα συνεχίσει να παίζει για τρία ή τέσσερα ακόμη χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ