aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEAπαθανάτισαν... τον μεθυσμένο Ρούνεϊ (pic)

Aπαθανάτισαν… τον μεθυσμένο Ρούνεϊ (pic)

Aπ’ το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πηγαίνει η καριέρα του Γουέιν Ρούνεϊ. Όπως έγινε γνωστό απ’ τη “Sun”, ο 31χρονος επιθετικός “συνελήφθη” μεθυσμένος στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής Αγγλίας, έπειτα απ’ την αναμέτρηση κόντρα στη Σκωτία (3-0), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Ρούνεϊ κυκλοφορούσε μεθυσμένος στους διαδρόμους, ενώπιον μελών της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα αρκετών ανθρώπων, οι οποίοι βρίσκονταν στον ίδιο χώρο με τους Άγγλους διεθνής, λόγω γαμήλιας δεξίωσης. Βέβαια, στην αρχή δεν πίστεψαν ότι πρόκειται για τον Ρούνεϊ, αλλά για κάποιον σωσία του.

Αδιάψευστος μάρτυρας στην υπόθεση είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε στο σημερινό (16/11) πρωτοσέλιδο η “Sun”, όπου τον απεικονίζει σε πολύ κακή κατάσταση και η εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα ποδοσφαιριστή.

Η πλευρά του παίκτη δεν θα μπορούσε να μείνει με… σταυρωμένα τα χέρια. Ο εκπρόσωπος του Ρούνεϊ προχώρησε σε δηλώσεις, υποστηρίζοντας τον πελάτη του.

“Ο Γουέιν ήταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε μια νύχτα, δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αντί να βγει έξω, επέλεξε να μείνει στο ξενοδοχείο, να ξεκουραστεί και να γιορτάσει μαζί με τους συμπαίκτες του τη νίκη της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τον προσέγγισαν αρκετοί θαυμαστές, οι οποίοι του ζήτησαν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί του”.

“Όπως πάντα ήταν πρόθυμος να υπογράψει αυτόγραφα, να ποζάρει για φωτογραφίες και να συνομιλήσει με του θαυμαστές. Είναι λυπητερό που ένας ή δύο απ’ αυτούς προσπαθούν να μετατρέψουν την καλή διάθεσή του σε προσωπικό όφελος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ