aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Αντεμπαγιόρ: «Στο ραντεβού με τη Λιόν ήπια μόνο νερό»

Αντεμπαγιόρ: «Στο ραντεβού με τη Λιόν ήπια μόνο νερό»

Ο Αντεμπαγιόρ δεν άργησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει παραγγείλλει ουίσκι στο ραντεβού που είχε με την Λιόν.

Χθες κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του τεχνικού της Λιόν, Μπρουνό Ζενεζιό βάσει των οποίων, ο Τογκολέζος στράικερ παρήγγειλε ουίσκι, ενώ μάλιστα είχε και τσιγάρο στο στόμα του.

Ο ίδιος, δεν άργησε να απαντήσει λέγοντας ότι μόνο νερό ήπιε στη συνάντηση που είχε με τους «λιονέ», ενώ στάθηκε και στο δημοσιογράφο, που έβγαλε το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ετοιμάζεται να του ζητήσει συγγνώμη. Όσο για το δημοσίευμα; Γελοίο, το χαρακτήρισε ο άλλοτε επιθετικός των Άρσεναλ, Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξεκινώντας να βάζει τα πράγματα στη θέση τους είπε: «Η Λυών ήθελε να με υπογράψει και ναύλωσε ιδιωτικό τζετ για να με πάει από το Τόνγκο στην Λυών ενόψει του αγώνα τους με την Μαρσέιγ. Είχαμε συμφωνήσει και το μόνο που έμενε ήταν να κάνω το ταξίδι για να περάσω από ιατρικά τεστ και να υπογράψω.Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να είμαι εκεί εγκαίρως και υπέγραψαν συμβόλαιο με άλλον νεαρό επιθετικό. Παρόλα αυτά με ρώτησαν αν ήθελα να πάω και να μιλήσω στον προπονητή και στον ποδοσφαιρικό διευθυντή για να δούμε αν θα μπορούσαν να υπογράψουν και εμένα».

Και αφού τόνισε πως στη συνάντηση υπήρχε καλή ατμόσφαιρα, στη συνέχεια είπε ότι ο τεχνικός της ομάδας δεν ήθελε να τον αποκτήσει εν τέλει, αφού δεν θα βοηθούσε αυτό στην εξέλιξη του νεαρού παίκτη που αποκτήθηκε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να σταθεί και στο θέμα του ποτού και του τσιγάρου: «Για να διώξω κάθε αμφιβολία ενημερώνω ότι ήπια μόνο νερό στο ραντεβού και δεν ζήτησα ουίσκι ή τσιγάρο. Αυτό ήταν ένα δημοσίευμα που ήρθε από γαλλική εφημερίδα και δεν ήταν μόνο γελοίο και προσβλητικό αλλά το έκανε ο δημοσιογράφος ως αστείο. Οι υποτιθέμενες δηλώσεις του προπονητή έχουν αποσυρθεί από το κείμενο και ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή ετοιμάζει δήλωση όπου ζητάει συγγνώμη.

Δυστυχώς ο Τύπος σε άλλες χώρες δεν μπορούσε να καταλάβει πως ο δημοσιογράφος ήταν πάρα πολύ σαρκαστικός και αναπαρήγαγε την ιστορία… Τα παραπάνω γεγονότα μπορούν να επιβεβαιωθούν από τον προπονητή της Λυών, τον ποδοσφαιρικό διευθυντή και τον πρόεδρο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Λυών για τη συνέχεια της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ