aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντεμπαγιόρ: «Δεν θα κάνω καμία δωρεά για τον κορωνοϊό»

Αντεμπαγιόρ: «Δεν θα κάνω καμία δωρεά για τον κορωνοϊό»

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η δήλωση του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να κάνει καμιά δωρεά στη… μάχη κατά του κορωνοϊού. Ο 35χρονος επιθετικός υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο Τόνγκο και εκεί τον κατηγόρησαν ότι «μετέφερε» τον ιό στην πατρίδα του.

Επίσης, αρκετοί στράφηκαν εναντίον του επειδή δεν προχώρησε σε κάποια δωρεά και ο ίδιος απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο προκαλώντας ακόμα περισσότερες αντιδράσεις.

«Λένε πως δεν έχω δώσει χρήματα. Θα το κάνω ξεκάθαρο. Δεν πρόκειται να κάνω κάποια δωρεά. Είναι απλό. Κάνω αυτό που θέλω, τρώω αυτό που θέλω. Αργότερα, θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα με κριτικάρουν επειδή δεν έδωσα χρήματα. Κάποιοι πιστεύουν ότι εγώ έφερα τον κορωνοϊό. Δυστυχώς, έτσι είναι οι άνθρωποι εδώ. Μπορούν να με συγκρίνουν με τον Ντρογκμπά, μπορούν να με συγκρίνουν με τον Ετό, αλλά δυστυχώς δεν είμαι κανένας από αυτούς. Είμαι ο Εμανουέλ Σέι Αντεμπαγιόρ και πάντα θα κάνω αυτό που θέλω», ήταν τα λόγια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ