aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑγγλία: Οι περισσότεροι σκόρερ και οι 50 «νέοι» του Σάουθγκεϊτ

Αγγλία: Οι περισσότεροι σκόρερ και οι 50 «νέοι» του Σάουθγκεϊτ

Ασταμάτητες είναι οι επιδόσεις που έχει καταγράψει η εθνική Αγγλίας μετά το 10-0 επί του Σαν Μαρίνο. Ρεκόρ από σκόρερ στα χρονικά των «τριών λιονταριών», γέμισε νέα ονόματα το ρόστερ στην 5ετία του Σάουθγκεϊτ.

Οι φιναλίστ του φετινού εξ αναβολής Euro έφτασαν με τεράστια ευκολία και απολύτως λογικά – λόγω και της δυναμικής του Σαν Μαρίνο – στο τελικό 10-0 το βράδυ της Δευτέρας στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, για να επισημοποιήσουν την παρουσία τους στο Κατάρ το 2022.

Ανάμεσα στα πολλά που συνέβησαν, ο Εμίλ Σμιθ – Ρόου βρήκε δίχτυα στην πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα της εθνικής ομάδας και έγινε ο 18ος διαφορετικός σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέσα στο 2021.

Ποτέ ξανά δεν είχαν σημειωθεί τόσοι πολλοί διαφορετικοί ποδοσφαιριστές που βρίσκουν δίχτυα σε ένα ημερολογιακό έτος για την εθνική Αγγλίας.

Επιπλέον, μαζί του, ξεκίνησε στο ματς και ο Άαρον Ράμσντεϊλ στα δοκάρια πραγματοποιώντας ντεμπούτο, για να μπει και ο Κόνορ Γκάλαχερ και να καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή στο δεύτερο ημίχρονο.

Κάπως έτσι έγιναν 50 οι ποδοσφαιριστές που επί Σάουθγκεϊτ στην 5ετή θητεία του μέχρι και αυτή τη στιγμή έχουν λάβει την πρώτη τους κλήση και έχουν παίξει στην εθνική ομάδα. Ο ομοσπονδιακός κόουτς έγινε ο πρώτος με τόση συμμετοχή νέων διεθνών μετά τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον που είχε φτάσει στους 64!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ