aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑνάβει... φωτιές ο Πογκμπά: «Όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή η Ρεάλ»

Ανάβει… φωτιές ο Πογκμπά: «Όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή η Ρεάλ»

Από το πουθενά, ο Πολ Πογκμπά ανάψε… φωτιές σχετικά με το μέλλον του. Στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γαλλίας, ο 26χρονος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί εκεί στο μέλλον.

«Όπως έχω ξαναπεί, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι όνειρο για τον καθένα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Τώρα ειδικά που προπονητής της ομάδας είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, το να αγωνιστείς εκεί είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Για την ώρα είμαι στη Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά για την ώρα, είμαι χαρούμενος» ήταν τα λόγια του Πογκμπά.

Να σημειωθεί πως ο Γάλλος σταρ ήταν με το… ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, όταν προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο. Από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ, όλα φάνηκαν πως άλλαξαν στην στάση του ποδοσφαιριστή, αλλά με τις τελευταίες δηλώσεις του δημιουργήθηκε ένα τεράστιο ερωτηματικό, σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του στην Αγγλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ