aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑνατροπή στο... ρελαντί για Λίβερπουλ και ιστορικό «διχίλιαρο», επιμένει στο -1 από Σίτι (vid)

Ανατροπή στο… ρελαντί για Λίβερπουλ και ιστορικό «διχίλιαρο», επιμένει στο -1 από Σίτι (vid)

Ακόμη και στις πιο αδιάφορες, διαδικαστικές νίκες, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να γεννήσει ορόσημα. Το έχει αποδείξει πολλάκις, ειδικά στο «Άνφιλντ» και το έκανε για άλλη μια φορά, μετατρέποντας μια… επαγγελματική νίκη απέναντι στην εκ των ουραγών, Νιούκαστλ (3-1) σε ιστορικό τρίποντο. Γιατί ήταν το Νο2000. Και καμιά άλλη στο παρελθόν δεν είχε αγγίξει το «διχίλιαρο» νικών στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όλων των εποχών.

Με τον Μο Σαλάχ να σκοράρει σαν σε deja vu, για πέμπτη διαδοχική χρονιά στο «Άνφιλντ» επί των Μάγκπαϊζ, τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να είναι «εθισμένος» στο δημιουργεί ευκαιρίες και να βάζει το… κερασάκι με «ρουκέτα», οι Reds ανέτρεψαν άνετα και χωρίς να φορτσάρουν το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ, μένοντας πάντα στο -1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και πήραν μια σχετική «ανάσα» από την 3η Τσέλσι, αφού η διαφορά τους αυξήθηκε στους τρεις βαθμούς.

Λίβερπουλ (Γιούρκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Τιάγκο, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (74′ Κεϊτά), Μανέ, Ζότα, Σαλάχ (74′ Φιρμίνο).

Νιούκαστλ (Έντι Χάου): Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Σερ, Λασέλς, Λιούις (15′ Ρίτσι), Χέιντεν, Σέλβι, Ζοέλιντον, Μέρφι, Φρέιζερ, Σεν-Μαξιμέν (79′ Γουίλσον).


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ