aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑνατροπή: Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο Σαλάχ-Λίβερπουλ!

Ανατροπή: Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο Σαλάχ-Λίβερπουλ!

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η απόσταση μεταξύ Λίβερπουλ και Μο Σαλάχ για νέο συμβόλαιο είναι αγεφύρωτη, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην! Σύμφωνα με την Mirror, οι δύο πλευρές μετά από νέες συζητήσεις είναι πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Αιγύπτιος φορ είχε απορρίψει πρόταση 400.000 λιρών την εβδομάδα αξιώνοντας απολαβές ανάλογες του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλαδή 500.000 λιρών. Υπήρχε ανησυχία πως η ρήξη ήταν οριστική και πως ο Σαλάχ θα έμπαινε το καλοκαίρι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του μέχρι να μείνει ελεύθερος το 2023, ωστόσο τα πάντα ανατράπηκαν.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο 29χρονος άσος μπορεί τελικά να μην «κέρδισε» τη γενναία αύξηση που διεκδικούσε στις απολαβές του, ωστόσο πείστηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αντάλλαγμα ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και ουσιαστικά θα μείνει ως τα τελειώματα (ή και το… τέλος) της καριέρας του στο λιμάνι.

Ο Σαλάχ, που δεν κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση με την Αίγυπτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, διανύει μια ακόμη σπουδαία σεζόν με τη Λίβερπουλ έχοντας 28 γκολ και 10 ασίστ σε 37 εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ