aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανανέωσε στη Λιντς ο Ντάλας

Τη φανέλα της Λιντς θα συνεχίσει να φοράει μέχρι το 2024 ο Στούαρτ Ντάλας, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο 30χρονος μέσος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βορειο-ιρλανδός διεθνής «μετακόμισε» στο «Έλαντ Ρόουντ» το 2015, προερχόμενος από την Μπρέντφορντ, και από τότε έχει καταγράψει 229 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα «παγώνια».

Ο Ντάλας ήταν μέλος της ομάδας της Λιντς που το 2020 επέστρεψε στην Premier League, ύστερα από 16 χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες, έχοντας απουσιάσει από μόλις έναν αγώνα πρωταθλήματος στην αγωνιστική περίοδο 2019-20. Στη διάρκεια της παρελθούσας σεζόν, κατά την οποία η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα κατετάγη ένατη στη βαθμολογία, ο Ντάλας συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα και στους 38 αγώνες πρωταθλήματος με απολογισμό οκτώ γκολ και δύο ασίστ.

Ο Ντάλας έχει αγωνιστεί σε 56 αναμετρήσεις με την εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας, ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα πρόσφατα διεθνή φιλικά με Μάλτα και Ουκρανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ