aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑνανεώνει με Λέστερ ο Ρανιέρι - Κλείνουν οι δύο πρώτες μεταγραφές

Ανανεώνει με Λέστερ ο Ρανιέρι – Κλείνουν οι δύο πρώτες μεταγραφές

Μετά την απίστευτη σεζόν της Λέστερ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έρχεται η επιβράβευση του «αρχιτέκτονα».

Σύμφωνα με την «Telegraph», οι διαπραγματεύσεις του αγγλικού συλλόγου με τον Κλαούντιο Ρανιέρι για την επέκταση της συνεργασίας τους βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται μέσα στον επόμενο μήνα.

Η νέα πρωταθλήτρια του Νησιού, προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Ιταλό πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, εκτινάσσοντας παράλληλα τις ετήσιες αποδοχές του από τα 2 εκατ., στα 4 εκατ. ευρώ!

O 64χρονος προπονητής μάλιστα, προετοιμάζει ήδη το μεταγραφικό πλάνο του καλοκαιριού, με στόχο την απόκτηση παικτών που θα δώσουν μεγαλύτερο βάθος εν όψει και της συμμετοχής της Λέστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Οι «αλεπούδες» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ Χιχόν Λουίς Ερνάντεθ Ροντρίγκεθ για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας (μένει ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο), ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τους.

Ποια θα είναι αυτή; Ο Αχμέντ Μούσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μεταγραφή που θα κοστίσει περί τα 30 εκατ. ευρώ! Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, με τον Νιγηριανό να δηλώνει μάλιστα πως «μιλάμε από τον Γενάρη και τώρα περιμένω να τελειώσει το θέμα. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ