aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανανεώνει με Γιουνάιτεντ ο Κάρικ

Μέσω του Πίτερ Φιλόπουλου, Γενικού Διευθυντή της Περθ Γκλόρι, ομάδας που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Μάικλ Κάρικ, έγινε γνωστή η επέκταση της συνεργασίας του έμπειρου μέσου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μάικ Κάρικ θα συνεχίσει να αποτελεί παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά τις προσπάθειες που έκανε η Περθ Γκλόρι για την απόκτηση του Άγγλου, εκμεταλλευόμενη τη σχέση που έχει με τον αρχηγό της Ρίτσαρντ Γκαρσία, κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει.

Όπως γνωστοποίησε ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου από την Αυστραλία (και ομογενής), Πίτερ Φιλόπουλος, ο 34χρονος σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη «χώρα των Καγκουρώ» όσο δεν ανανέωνε με τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο πλέον η συμφωνία είναι δεδομένη, με αποτέλεσμα το «deal» να μην μπορεί να επιτευχθεί.

«Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία λόγω της σχέσης του Ρίτσαρντ Γκαρσία με τον Μάικλ. Η Περθ ήταν μία επιλογή για τον Κάρικ εξετάζοντας τι θα έκανε στην καριέρας του, εάν δεν υπέγραφε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον ξέρουμε ότι εξασφάλισε την επέκταση της συνεργασία του με αυτή, επομένως η υπόθεση έχει τελειώσει», ήταν τα λόγια του παράγοντα της αυστραλιανής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ