aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανακοίνωσε τον Παγέ η Μαρσέιγ

Επέστρεψε στη Μασαλία ο Ντιμίτρι Παγέ. Μετά τη ρήξη που είχαν οδηγηθεί οι σχέσεις του με τη Γουέστ Χαμ, καθώς ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να παραμείνει στη «σφυριά», ενώ η διοίκηση του συλλόγου αρνούνταν να τον παραχωρήσει, τελικά βρέθηκε το σημείο του συμβιβασμού και ο 29χρονος διεθνής μέσος επέστρεψε στη Γαλλία και στη Μαρσέιγ.

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ έκανε αποδεκτή τη νέα πρόταση της γαλλικής ομάδας, ύψους 28 εκατ. ευρώ, και ο Παγέ ανακοινώθηκε τα ξημερώματα, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα διοίκηση της Μαρσέιγ, στην οποία αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στη Γουέστ Χαμ, το καλοκαίρι του 2015.

Ο Παγέ αγωνίστηκε για μία διετία (2013-15) στην ομάδα της Μασαλίας, μετρώντας 15 γκολ και 29 ασίστ σε 83 αγώνες. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Παγέ να επιστρέψει στη Μασσαλία διαδραμάτισε ο νυν τεχνικός της Μαρσέιγ, Ρουντί Γκαρσιά, με τον οποίο συνυπήρξε επί μία διετία (2011-13) στη Λιλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ