aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑνακοίνωσε την απόσυρσή του ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ, Λορέν Κοσιελνί

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ, Λορέν Κοσιελνί

Πέρασε μία… ζωή στην Άρσεναλ! Παρέμεινε στο Βόρειο Λονδίνο για εννέα σεζόν, έπαιξε 353 παιχνίδια, σκόραρε 27 φορές, αλλά δεν κατέκτησε ποτέ την Premier League, πράγμα που αποτελούσε και διακαή του πόθο.

Συνέδεσε όμως την καριέρα του με τους «κανονιέρηδες» και πριν αποχωρήσει, ακόμη και αν αυτό δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο, μιας και πίεσε την ομάδα να τον αφήσει μην πηγαίνοντας στην προετοιμασία, πρόλαβε να πάρε 2 FA Cup και 2 Community Shield.

Η καριέρα του σταματά στην Μπορντό, στα 36 του χρόνια, αλλά ο Λορέν Κοσιελνί ήταν ένας πραγματικός «Gunner»! Έγινε και αρχηγός της Άρσεναλ, όμως το πλήρωμα του χρόνου στάθηκε αμείλικτο!

Φέτος έχει αγωνιστεί 11 φορές με την Μπορντό, ενώ το τέλος μίας σημαντικής καριέρας «γράφει» 547 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, 51 με την Εθνική Γαλλίας, τίτλους μόνο με την Άρσεναλ και «αγαπημένο» του συμπαίκτη τον Ζιρού, με τον οποίο μοιράστηκε σχεδόν το 50% της καριέρας του (255 ματς)!

Η Άρσεναλ τον αποχαιρέτησε με ένα εξαιρετικό βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ