aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΆλαρνταϊς: «Δεν υπάρχει καλύτερος από εμένα, είμαι το ίδιο καλός με Πεπ, Κλοπ και Αρτέτα»

Άλαρνταϊς: «Δεν υπάρχει καλύτερος από εμένα, είμαι το ίδιο καλός με Πεπ, Κλοπ και Αρτέτα»

Ο…. θρυλικός Σαμ Άλαρνταϊς είναι και πάλι στην Premier League, έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, αφού θα κάτσει στον πάγκο της Λιντς με στόχο να τη σώσει από τον υποβιβασμό, έχοντας μόλις τέσσερα παιχνίδια στη διάθεσή του.

Ο μάστερ της σωτηρίας λοιπόν, που μεταξύ άλλων έχει δουλέψει στις Έβερτον, Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας και Νιουκάστλ, καλείται να δικαιώσει τον τίτλο του στο «Elland Road».

Ό,τι κι αν συμβεί πάντως, ήδη από τις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς των Παγωνιών μπόρεσε να τραβήξει τα βλέμματα βάζοντας τον εαυτό του στην ίδια κουβέντα με τους κορυφαίους τεχνικούς της Premier League, αναφερόμενος στους Πεπ Γκουαρδιόλα, Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα.

«Ο κόσμος θεωρεί πως είμαι μεγάλος και απαρχαιωμένος. Αυτό απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα σε ποδοσφαιρικούς όρους. Ούτε ο Πεπ, ούτε ο Κλοπ, ούτε ο Αρτέτα. Κάνουν αυτό που κάνουν και εγώ κάνω αυτό που κάνω. Από άποψη γνώσεων, είμαι εκεί πάνω μαζί τους. Δεν λέω ότι είμαι καλύτερος από αυτούς, αλλά ότι είμαι το ίδιο καλός με εκείνους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος κόουτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ