aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑκάθεκτη η Τσέλσι: Μάουντ και Ζιγιέχ «σκότωσαν» τον Ρανιέρι

Ακάθεκτη η Τσέλσι: Μάουντ και Ζιγιέχ «σκότωσαν» τον Ρανιέρι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μέισον Μάουντ, η Τσέλσι «απέδρασε» αλώβητη από την έδρα της Γουότφορντ του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της έχοντας σε σπουδαία μέρα τον Άγγλο διεθνή που επί ημερών Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία κάνει πράγματα και θαύματα. Στο 29′ ο Μάουντ άνοιξε το σκορ για τους Λονδρέζους με τους οικοδεσπότες να ισοφαρίζουν στο 43′.

Ωστόσο οι «μπλε» δεν είχαν διάθεση να αφήσουν βαθμούς. Έτσι στο 72′ ήρθε ο Ζιγιέχ που είχε μπει στο ματς στο 60′ αντί του Σαλομπά, να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Στα άλλα ματς που έγιναν [σχεδόν] την ίδια ώρα, η Λέστερ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά πήρε εκτός έδρας βαθμό από την Σαουθάμπτον (2-2). Μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ οι Αγιοι όταν ο Μπέντναρεκ πλάσαρε από κοντά ύστερα από επέμβαση, τρόπος με τον οποίο έκανε το 1-1 στο 22’ ο Εβανς. Η ομάδα του Χάζενχουτλ πήρε ξανά προβάδισμα στο 34’ με κεφαλιά του Τσε Ανταμς αλλά στο 49’ ο Τζέιμς Μάντισον μπόρεσε να φέρει την μπάλα στο δεξί και να τη στείλει στη γωνία για το τελικό 2-2.

Στο λονδρέζικο ντέρμπι, η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε μόλις στο 5’ με τον Σούτσεκ και θα μπορούσε να έχει φτιάξει μεγαλύτερη διαφορά από την 5η, Αρσεναλ, όμως η Μπράιτον πάλεψε μέχρι το φινάλε και με γκολ του Μοπέ στο 89’ πήρε τεράστιο βαθμό με το τελικό 1-1. Μοιρασία είχαμε και στο τρίτο ματς, καθώς Γουλβς και Μπέρνλι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο «Μολινό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ