aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Αγοράζουν χρόνο για να κλείσουν τον Ποτσετίνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Αγοράζουν χρόνο για να κλείσουν τον Ποτσετίνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Να διατηρήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποφάσισε η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι η απόφασή της αυτή λήφθηκε μετά από σκέψη των υπευθύνων να δώσουν χρόνο στον Νορβηγό, την σχετική εισήγηση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και κάποιων παικτών.

Ωστόσο, σήμερα υπάρχει ένα δημοσίευμα βρετανικής ιστοσελίδας η οποία αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο, όπως υποστηρίζει, που ο Σόλσκιερ δεν έφυγε μετά την «πεντάρα» της από τη Λίβερπουλ.

Έτσι η Daily Star αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν πάρει την απόφαση να δώσουν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Έτσι όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ αυτό που ουσιαστικά κάνουν οι υπεύθυνοι των «κόκκινων διαβόλων» είναι να… αγοράσουν χρόνο για να μπορέσουν να πλησιάσουν τον Αργεντινό.

Στο ρεπορτάζ αυτό αναφέρεται ότι στην Γιουνάιτεντ γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Ποτσετίνο δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές του στην Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις και ο Αργεντινός να αποτελέσει παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ