aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑυτόν θέλει για αντί-Μεντί στη Σίτι

Αυτόν θέλει για αντί-Μεντί στη Σίτι

Ο τραυματισμός του Μπένζαμιν Μεντί αναγκάζει τη Μάντσεστερ Σίτι να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του, με τον Άαρον Μάρτιν της Εσπανιόλ, να βρίσκεται στη μετεγγραφική της λίστα. Η ρήξη χιαστών που υπέστη το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πολιτών» από τη Μονακό, αφήνει την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με κενό στη θέση του αριστερού μπακ.

Για τον λόγο αυτό, η ομάδα του Μάντσεστερ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις αντικατάστασης του Γάλλου διεθνή, με τον 20χρονο Ισπανό αμυντικό των Καταλανών, να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον. Ρεπορτάζ της «Daily Mail» αναφέρει, πως οι «γαλάζιοι», έστειλαν σκάουτερ την περασμένη Παρασκευή στη Βαρκελώνη, ώστε να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του νεαρού Μάρτιν στον παγώνα της Εσπανιόλ με τη Λεβάντε.

Το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας τονίζει, πως η Σίτι, κοιτούσε τον ποδοσφαιριστή των «κυανόλευκων» και το καλοκαίρι ως μια άλλη εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, προτιμώντας όμως εν τέλει τον Μεντί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ