aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑυτή είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Βάρντι

Αυτή είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Βάρντι

Ο άνθρωπος-γκολ της Λέστερ, ο Τζέιμι Βάρντι έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων συλλόγων. Ο Άγγλος ζει την χρονιά της ζωής του, όχι όμως μόνο σε συλλογικό επίπεδο, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής, αλλά και σε εθνικό, καθώς με τα “τρία λιοντάρια” έχει ήδη σκοράρει δύο φορές και προετοιμάζεται για το Euro 2016.

Η Λέστερ θέλει να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο. Κι αυτό γιατί υπάρχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του σε περίπτωση που έρθει πρόταση από ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League. Σύμφωνα με την “Daily Mail” λοιπόν, αν μια τέτοια ομάδα κάνει πρόταση25.000.000 ευρώ στη Λέστερ, τότε οι “αλεπούδες” είναι αναγκασμένες να την αποδεχθούν! Στη συνέχεια είναι στο χέρι του Βάρντι να επιλέξει αν θα μετακομίσει ή όχι.

Πάντως ο 28χρονος επιθετικός υπέγραψε το χειμώνα νέο συμβόλαιο με τη Λέστερ με διπλάσιες αποδοχές. Μέχρι τότε εισέπραττε 50.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ το κασέ του ανέβηκε στις 100.000 ευρώ! Δεν αποκλείεται πάντως η Λέστερ να τον ξανακαλέσει για νέο συμβόλαιο μόλις έξι μήνες μετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ