aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑφεντικό της πόλης και... στο +4 η τρομερή Άρσεναλ (vid)

Αφεντικό της πόλης και… στο +4 η τρομερή Άρσεναλ (vid)

Το Λονδίνο είναι… ερυθρόλευκο!

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε 3-1 της Τότεναμ στο ντέρμπι της αγγλικής πρωτεύουσας και έκανε ξανά σαφές πως φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει, ξεφεύγοντας στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι (που έχει ένα ματς λιγότερο).

Ένα τρομερό μακρινό σουτ του Παρτέι στο 20ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους «κανονιέρηδες», ωστόσο η απάντηση από τους “spurs” ήταν άμεση. Ο Ριτσάρλισον κέρδισε πέναλτι από τον Γκάμπριελ και ο Κέιν το αξιοποίησε, φέρνοντας ξανά το ματς σε ισορροπία στο 31’.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, με τον Ζεσούς να εκμεταλλεύεται τη μεγάλη αδράνεια των Γιορίς και Ρομέρο και να δίνει από κοντά νέο προβάδισμα στην Άρσεναλ στο 49’.

Η αποβολή του Έμερσον στο 62ο λεπτό έκανε ακόμη πιο απλή την αποστολή της ομάδας του Μίκελ Αρτέτα, με τον Τζάκα να σκοράρει από κοντά για το 3-1 στο 67ο λεπτό και να σφραγίζει την έβδομη νίκη σε οκτώ αγωνιστικές στο εφετινό πρωτάθλημα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ