aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

70.000.000 ευρώ για το πιο «hot» όνομα!

Ο Ντιμίτρι Παγιέτ έκανε πέρσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με το κοντέρ του να γράφει 12 γκολ και 15 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με τις εμφανίσεις του και τα απίστευτης ομορφιάς γκολ του ανάγκασε αρκετούς σκάουτερ τοπ ευρωπαϊκών συλλόγων να στρέψουν πάνω του την προσοχή τους.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν τον «επιβράβευσε» καλώντας τον στην Εθνική Γαλλίας και τον συμπεριέλαβε στην τελική 23αδα για το Euro, κάτι που ήρθε σαν επιστέγασμα και ανταμοιβή για τη χρονιά που έκανε με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Όπως είναι λογικό, πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν να εντάξουν τον 29χρονο επιθετικό χαφ στο δυναμικό τους, οι απαιτήσεις των «σφυριών» ωστόσο είναι στον… ουρανό.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο αγγλικός σύλλογος αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον διεθνή -πλέον- άσο, θέλοντας έτσι να κρατήσει μακριά τους υποψήφιους μνηστήρες.

Πριν από μερικές εβδομάδες, άλλωστε, φρόντισε να τον ανταμείψει για τη φετινή του παρουσία, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του ως το 2021 και εκτινάσσοντας τις ετήσιες αποδοχές του στα 5 εκατ. ευρώ.

 

Θυμίζουμε πως ο Παγέ οδήγησε χθες τη Γαλλία σε νίκη επί της Ρουμανίας στην πρεμιέρα του Euro, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ και αποχωρώντας με δάκρυα στα μάτια από το «Σταντ ντε Φρανς» κατά την αντικατάστασή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ