aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEPremier League: Συναγερμός με τα κρούσματα, ρεκόρ εβδομάδας με 42 περιπτώσεις

Premier League: Συναγερμός με τα κρούσματα, ρεκόρ εβδομάδας με 42 περιπτώσεις

Στην Premier League έχει σημάνει συναγερμός με τα κρούσματα, καθώς καταγράφηκε ρεκόρ εβδομάδας με 42 περιπτώσεις το διάστημα 6-12 Δεκεμβρίου.

Ρεκόρ καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού από τον Μάϊο του 2020, οπότε και άρχισαν να ανακοινώνονται οι νέες μολύνσεις, κατέγραψε η Premier League. Οπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια Αρχή το διάστημα 6-12 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν 3.805 έλεγχοι σε παίκτες και προσωπικό και βρέθηκαν 42 μολύνσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εντοπισθεί 12 κρούσματα, αλλά έκτοτε εμφανίστηκαν πολλά σε Τότεναμ, Νόριτς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος έχουν ήδη καλέσει τους συλλόγους να επαναφέρουν περιοριστικά μέτρα, όπως η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις.

Το προηγούμενο ρεκόρ στο αγγλικό πρωτάθλημα ήταν 40 κρούσματα στις αρχές Ιανουαρίου ύστερα από δύο περιόδους ελέγχων. Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει και οι άνθρωποι της Premier League θέλουν να αναλάβουν άμεσες πρωτοβουλίες για να υψωθεί τείχος προστασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ