aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠλατινί: «Σταμάτησα στα 32 για να μην κάνω αυτό που έκαναν οι Μέσι και Κριστιάνο»

Πλατινί: «Σταμάτησα στα 32 για να μην κάνω αυτό που έκαναν οι Μέσι και Κριστιάνο»

Ο Μισέλ Πλατινί εξήγησε ότι ουδέποτε θα ήθελε να κάνει στην καριέρα του αυτό που έπραξαν οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρώντας από τις ομάδες με τις οποίες έγιναν συνώνυμα τα ονόματά τους.

Ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA που αποχώρησε από τη θέση όντας ντροπιασμένος αναφορικά με τα σκάνδαλα που είχαν ξεσπάσει στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο παρελθόν, μίλησε στην Gazzetta dello Sport και σχολίασε τη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώθηκε με τις μεγάλες μεταγραφές των Μέσι και Κριστιάνο.

«Εγώ αποφάσισα να σταματήσω στα 32 για να μη συμβεί ακριβώς αυτό που έγινε με τον Μέσι και τον Κριστιάνο. Θα μπορούσα να έχω πάει στη Γιουβέντους, θα μπορούσα να έχω παίξει και στην Μαρσέιγ μετά. Όμως, ήθελα να με θυμούνται με έναν σύλλογο, με τον οποίο είχα γράψει ιστορία.

Ο Ρονάλντο το έκανε με τη Ρεάλ και ο Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Δεν θα πήγαινα μετά σε άλλες ομάδες όπως το έκαναν αυτοί. Θα προτιμούσα να πάω στις ΗΠΑ ή την Κίνα» ανέφερε ο Μισέλ Πλατινί, που αναφέρθηκε και στον άνθρωπο που θ’ αποτελέσει συνέχεια των δύο σούπερ σταρ στο ποδοσφαιρικό μέλλον:

«Αυτός θα είναι ο Μπαπέ. Είναι δυνατός, ταχύτατος και αυτή τη στιγμή ο καλύτερος όλων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ