aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠιέζει την Παρί για να δεχτεί την πρόταση της Ρεάλ ο Εμπαπέ

Πιέζει την Παρί για να δεχτεί την πρόταση της Ρεάλ ο Εμπαπέ

Το σιριάλ της πιθανής μετακίνησης του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει. Όπως μεταδίδει η «AS», ο Γάλλος φορ πιέζει την Παρί Σεν Ζερμέν για να εξετάσει εκ νέου την πρόταση των «μερέγχες» και εν τέλει να την αποδεχτεί ώστε να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Oι σχέσεις των ανθρώπων της Παρί με τον Εμπαπέ φαίνεται πως δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο, ενώ ούτε οι σχέσεις της διοίκησης των Παριζιάνων με τους αντίστοιχους της Ρεάλ είναι σε… τεντωμένο σκοινί λόγω της προσπάθειας δημιουργίας της European Super League.

Ο Αλ Κελαϊφί πιστεύει πως μπορεί να μεταπείσει τον Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και γι αυτό δεν θέλει να τον παραχωρήσει. Παρόλα αυτά υπάρχει ο κίνδυνος να τον χάσει ως ελεύθερο, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Υπενθυμίζεται πως η Ρεάλ έκανε προσφάτως πρόταση 180 εκατ. ευρώ (170+10) στην Παρί για τον 22χρονο Γάλλο φορ, αλλά παραμένει… αναπάντητη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ