aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠιέσεις από Ραϊόλα - Προσπαθεί να πάει τον Χάαλαντ στην Παρί!

Πιέσεις από Ραϊόλα – Προσπαθεί να πάει τον Χάαλαντ στην Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν χάνει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της και έναν από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές, αφού όλα δείχνουν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ. Ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει, παρότι η πρόταση της Ρεάλ προς την Παρί είναι στο τραπέζι και αγγίζει τα 180 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι Παριζιάνοι εξετάζουν τις εναλλακτικές επιλογές και στην κορυφή της λίστας τους βρίσκεται το… φαινόμενο που ακούει στο όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ! Ο Νορβηγός στράικερ είναι ο μεγάλος στόχος, είναι και μια τρομερά δύσκολη περίπτωση αλλά η Παρί το παλεύει και έχει για σύμμαχό της τον Μίνο Ραϊόλα.

Ο Ολλανδός ατζέντης πιέζει για να κάνει και αυτός ένα… super deal τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, προσπαθώντας να επιτύχει συμφωνία στις συζητήσεις μεταξύ Παρί και Ντόρτμουντ. Παρόλα αυτά, η Μπορούσια δύσκολα θα παραχωρήσει τον Χάαλαντ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα το σκεφτόταν μόνο αν είχε στα χέρια της μια πρόταση ύψους 200 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ