aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠέδρι: Αρνήθηκε τις διακοπές κι επέστρεψε για προπονήσεις στην Μπαρτσελόνα (pic)

Πέδρι: Αρνήθηκε τις διακοπές κι επέστρεψε για προπονήσεις στην Μπαρτσελόνα (pic)

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και ξεκούραση για τον Πέδρι, ο οποίος επέστρεψε στη Βαρκελώνη, λίγες ημέρες μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να ξεκινήσει προπονήσεις στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πέδρι διανύει το 18ο έτος της ηλικίας του και φέτος απέδειξε το πάθος και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Εκλεισε μία σεζόν έχοντας αγωνιστεί σε 73 παιχνίδια σε 9 διαφορετικές διοργανώσεις.

Τα περισσότερα από κάθε άλλον (LaLiga, Copa Del Rey, Spanish Super Cup, Champions League, Euro, Ολυμπιακοί Αγώνες, προκριματικά Μουντιάλ, Euro U-21, Nations League), ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο νεαρός άσος ξεπέρασε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει καταγράψει μόλις 70 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα από το 2017, όταν μετακινήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Πρόσφατα ο Πέδρι, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, στους Ολυμπιακούς Aγώνες κι επέστρεψε στη Βαρκελώνη έχοντας το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του.

Η Μπαρτσελόνα του έδωσε την άδεια άμα ο ίδιος επιθυμεί να πάρει μερικές ημέρες για να ξεκουραστεί, μετά από τόσους συνεχόμενους αγώνες, ωστόσο ο 18χρονος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε, καθώς επιθυμία του είναι να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προπονήσεις, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ