aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠαρί Σεν Ζερμέν: Σοβαρό επεισόδιο Νεϊμάρ - Ντοναρούμα στα αποδυτήρια

Παρί Σεν Ζερμέν: Σοβαρό επεισόδιο Νεϊμάρ – Ντοναρούμα στα αποδυτήρια

Καζάνι που βράζει είναι η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στη φάση των 16 του Champions League. Οι Παριζιάνοι έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία και εξέφρασαν σε έντονα τόνο ο πρόεδρος του συλλόγου, Νασέλ αλ Κελαϊφί και ο αθλητικός διευθυντής, Λεονάρντο.

Παράλληλα, όπως φαίνεται, το κλίμα δεν είναι καλό ούτε εντός της ομάδας, με τη “Marca” να αποκαλύπτει σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Τζίτζιο Ντοναρούμα και του Νεϊμάρ στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κατηγόρησε τον Ιταλό τερματοφύλακα για το λάθος του στο πρώτο γκολ, με τον δεύτερο να απαντά ότι ο Νεϊμάρ έχει ευθύνη στο 2-1, αφού έχασε την μπάλα στην αρχή της φάσης.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των συμπαικτών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ