aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠαραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ o Ρονάλντο  μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ o Ρονάλντο  μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού του συλλόγου στη δεύτερη κατηγορία.

«Ο πρόεδρος της ομάδας έχει παραιτηθεί από το δικαίωμα να λάβει οποιαδήποτε αμοιβή για το έτος που λήγει», ανέφερε ο σύλλογος.

Ο 46χρονος Ρονάλντο, δύο φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, στον οποίο ανήκει και η βραζιλιάνικη ομάδα Κρουζέιρο, αγόρασε το 51% των μετοχών της Βαγιαδολίδ το 2018 έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ και αύξησε την ιδιοκτησία του κατά 21% ένα χρόνο αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ