Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠαπασταθόπουλος: Κοντά στην Φροζινόνε

Παπασταθόπουλος: Κοντά στην Φροζινόνε

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό έπειτα από 2,5 χρόνια, κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος και φέρεται να είναι κοντά στην επιστροφή του στη Serie A. Σύμφωνα με το Sky Italia και τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο η Φροζινόνε είναι κοντά στο να καταλήξει σε τελική συμφωνία με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Ο 35χρονος σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί στην Ιταλία τόσο με την Τζένοα όσο και με την Μίλαν. Από τους Γενοβέζους αποχώρησε το 2012 και εν συνεχεία πήγε σε Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ πριν επιστρέψει στη Ελλάδα, για λογαριασμό των Πειραιωτών. Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 32 εμφανίσεις και δυο γκολ.

Το ιταλικό κλαμπ έπειτα από τέσσερα χρόνια στη Serie B επιστρέψει στο Καμπιονάτο, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ