aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΠΑΟΚ: Όλα για τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση, με Σίντκλεϊ και Σβιντέρσκι...

ΠΑΟΚ: Όλα για τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση, με Σίντκλεϊ και Σβιντέρσκι το αρχικό σχήμα

Η ώρα της ευρωπαϊκής αλήθειας έφτασε για τον ΠΑΟΚ. Στον αποψινό αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αν θέλει να περάσει θα πρέπει να κερδίσει τους Σλοβάκους.

Ο ΠΑΟΚ με νίκη προκρίνεται, αν χάσει μένει εκτός Ευρώπης. Και αν φέρει ισοπαλία θα πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τη Λίνκολν στην Τούμπα με όσα περισσότερα γκολ μπορεί για να δημιουργήσει καλύτερη διαφορά τερμάτων, σε σχέση με τους Σλοβάκους, που θα παίζει την ίδια ώρα με την αδιάφορη, πιθανότατα Κοπεγχάγη, στη Δανία.

Όπως και αν έχει το σημερινό παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά για τον Δικέφαλο, που προέρχεται από την οδυνηρή ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ψάχνει στην Μπρατισλάβα, σε συνθήκες lock down και χωρίς κόσμο στο γήπεδο, μια νίκη σημαντική τόσο ώστε να αλλάξει και το κλίμα εσωστρέφειας που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ