aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΠΑΟΚ: Για το… δώρο του Λουτσέσκου με τη Μίντιλαντ

ΠΑΟΚ: Για το… δώρο του Λουτσέσκου με τη Μίντιλαντ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League απόψε στη Δανία, όπου αντιμετωπίζει τη Μίντιλαντ (17/2, 19:45).Μάλιστα, ο Δικέφαλος του βορρά έχει ένα επιπλέον κίνητρο, το οποίο δεν είναι άλλο από τα σημερινά γενέθλια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος γίνεται 53 ετών και οι παίκτες του θα ήθελαν να του κάνουν δώρο ένα αποτέλεσμα πρόκρισης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή αρκετούς παίκτες από την Β’ ομάδα, ενώ θα έχει στη διάθεση του και τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντόνιο Τσόλακ. Εκτός όμως είναι οι Κούρτιτς, Μουργκ και Μιχαηλίδης.Αξίζει να σημειωθεί πως στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις τους στη Δανία οι «ασπρόμαυροι» μετρούν μία νίκη (με την Κοπεγχάγη), μία ισοπαλία (με την Μπρόντμπι) και μία ήττα (από τη Βέιλε).Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γκρεγκ Πόουσον, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λι Μπετς, Ίαν Χάσιν και τέταρτος ο Ρόμπερτ Τζόουνς, ενώ στη διοργάνωση δεν υπάρχει VAR.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μίντιλαντ: Όλοφσον, Τίχοσεν, Ζουνίνιο, Σβιατσένκο, Άντερσον, Παουλίνιο, Ονιεντίκο, Εβάντερ, Τσαρλς, Μπρουμάντο, Ίσακσεν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μιτρίτσα και Άκπομ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ