aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAPandora Papers: Νέες αποκαλύψεις για Ντι Μαρία, Μαντσίνι και Βιάλι

Pandora Papers: Νέες αποκαλύψεις για Ντι Μαρία, Μαντσίνι και Βιάλι

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις με τη λίστα των «Pandora Papers».

Πρόσφατα, οι Ισπανοί αποκάλυψαν πως στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται οι Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα για να πάρουν τη σκυτάλη την Πέμπτη οι Ιταλοί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του εβδομαδιαίου περιοδικού «Espresso», στη λίστα βρίσκονται οι Ντι Μαρία, Μαντσίνι και Βιάλι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, η φοροδιαφυγή του Ντι Μαρία ήταν διαρκής. «Αν και του είχε επιβληθεί πρόστιμο δύο εκατομμυρίων ευρώ από την ισπανική δικαιοσύνη, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή δεν πλήρωσε φόρους για τα χρήματα που κέρδισε χάρη στα δικαιώματα εικόνας του τη σεζόν 2012-2013, εκείνος συνέχισε να στέλνει μέρος των κερδών του στην εταιρεία Sunpex, που ιδρύθηκε από αυτόν με έδρα τον Παναμά». Εν συνεχεία σημειώνεται ότι «τον Αύγουστο του 2017, ο Ντι Μαρία υπέγραψε συμφωνία με τη Sunpex για να του στείλει τα κέρδη που αποκτήθηκαν μέσω της εταιρείας Adidas».

Σε ό,τι αφορά το δίδυμο Μαντσίνι-Βιάλι που συνεργάζονται στην Εθνική Ιταλίας, βρίσκονται στα «Pandora Papers» με εταιρείες που εδρεύουν στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με το «Espresso», ο Μαντσίνι είναι μέτοχος της εταιρείας «Bastian Asset Holdings», η οποία κατέχει, μεταξύ άλλων, αεροπλάνο. Ο Βιάλι, είναι εισηγμένος ως μέτοχος σε εταιρεία με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που τον εξυπηρετούσε για μια σειρά μεταφορών χρημάτων σε ιταλικές εταιρείες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ